Bedrijf

Al sinds twee eeuwen staat Christian Fischbacher in het hart van de textielindustrie. Het is een familiebedrijf met het hoofdkwartier in St. Gallen, Zwitserland, een centrum voor textiel sinds de 13e eeuw. De producten zijn gemaakt met oog voor detail, een diep gewortelde passie voor kwaliteitsmaterialen en een constant streven naar creatieve innovatie. Christian Fischbacher interieurtextiel, tapijt, bedlinnen en decoratieve collecties staan voor luxueuze interieurs met persoonlijkheid.


Familietraditie

Christian Fischbacher is in handen van de familie sinds 1819. De diepgewortelde passie en kennis over textiel is deel van ons erfgoed en is doorgegeven aan zes generaties. Elke generatie bracht nieuwe ideeën in het bedrijf en heeft bijgedragen aan het vermogen om de kwaliteitsstandaarden hoog te houden en aan de innovatie door de jaren heen.


Sociale verantwoordelijkheid

De concepten van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid zijn niet zomaar een trend, maar een essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering van Christian Fischbacher. Alle productieprocessen worden zorgvuldig gemonitord en voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden, waarbij er is aandacht voor de mens en het milieu.

Open chat
Kom in contact
Hallo! 👋
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Of u nou een vraag heeft over onze fysieke winkel, webshop, of persoonlijk stijladvies, wij helpen u graag!